Versproducten - Kant en Klaar maaltijden 🍊🥗

Bestel verse kant en klaar maaltijden of borrelplankenvoor speciale gelegenheden!

Geen zin om te koken?

Catering

Wilt u uw catering laten verzorgen? By Isabella Ready To Eat helpt u graag met het verzorgen van broodjes, versproducten en kant- en klaar maaltijden. Wij verzorgen catering voor bedrijven, feestjes en alle andere speciale gelegenheden. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 06 51872794. Heeft u specifieke wensen of dieetvoorkeuren? Bij By Isabella Ready To Eat staan wij open voor al uw cateringbehoeften. Of het nu gaat om vegetarische, veganistische, glutenvrije of lactosevrije opties, wij zorgen ervoor dat onze cateringdiensten naadloos aansluiten op uw voorkeuren en die van uw gasten. Ons doel is om iedereen te voorzien van heerlijke en gezonde maaltijden, ongeacht de gelegenheid.Waar?

Catering Beesd


Wij leveren catering vanuit Beesd, maar leveren ook graag aan alle omliggende plaatsen zoals Leerdam, Geldermalsen, Culemborg, Waardenburg, Deil en alle plaatsen daar tussen. Benieuwd of wij ook bij u leveren? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Verder bieden bij catering aan met ontbijt, lunches, diner, borrelplanken en luxe salades. Kijk op de bijbehorende pagina's wat u hiervan kan verwachten. Ons uitgebreide menu biedt een breed scala aan opties die iedereen zal bevallen. Van traditionele gerechten tot meer eigentijdse en internationale keuzes, wij hebben iets voor elke smaak. Daarnaast staan wij altijd open voor suggesties en kunnen wij menu's aanpassen om aan uw specifieke eisen te voldoen.


Wat?

Catering uitbesteden

By Isabella Ready To Eat levert al jaren de lekkerste catering in de regio Leerdam, Culemborg en Geldermalsen. Door gebruik te maken van de lekkerste kwaliteit ingrediënten, geniet u van de lekkerste gerechten. Heeft u een feestje, evenement, zakelijke bespreking of wat anders? Wij verzorgen de catering voor ieder doeleinde. Of het nu gaat over lunch, borrelplanken of over luxe salades, alles is mogelijk. Bekijk op de pagina's die gaan over de gerechten die u zoekt, of neem contact op voor de mogelijkheden. Laat uw catering uitbesteden door By Isabella Ready To Eat. By Isabella Ready To Eat levert maaltijden, lunches, broodjes, soepen, salades en ga zo maar door. Het team van Isabella staat al jaren voor u klaar.